winkelmandje 
menu

De bio-waterwervelaar 

Productinformatie  

Het water van de beken in het hooggebergte behoort tot het energierijkste water op aarde. Ons leidingwater echter draagt door vervuiling en chemische reiniging een negatieve energetische lading. Het kost kracht om hiervan hoog-energetische lichaamswater te maken.

De waterwervelaar bestaat uit twee eivormige kristallen bollen die met elkaar verbonden zijn. Hij wordt gevuld met leidingwater, omgekeerd en in draaiing gebracht. Hierbij ontstaat een draaikolk. Het water wordt op deze manier opnieuw vitaal gemaakt. De negatieve lading verandert in een positieve lading.

Water uit de bio-waterwervelaar biedt levenskracht voor mens, plant en dier.

De bio-waterwervelaar is verkrijgbaar in de maten normaal 1 liter, klein 0,6 liter en groot 1,4 liter. Voor meer informatie en bestellen, zie de bestelpagina.

Nieuw: bio-waterwervelaar blauw-violet 1 liter.
Neemt tijdens het wervelen alleen energierijk licht op met een frequentie beneden de 450 nm.

Kurken onderzetter voor de wervelaar

Houten standaard, geschikt voor de 1-liter wervelaar

Alatusbron

Waterwervelaar voor ’grootverbruikers’

Deze installatie voor vitalisering van gewoon leidingwater is ontwikkeld voor alle locaties waar veel water wordt gedronken, zoals scholen, gezondheidscentra, hotels, café’s, winkels, bedrijven, openbare gelegenheden enz.

Het basisprincipe is afgeleid van de handwervelaar: water wordt door middel van verwervelen weer vitaal.

Het apparaat wordt op de waterleiding aangesloten. Via een opslagvat stroomt het water in het kristallen ei en komt daarin tot werveling. Een kleine pomp (12 volt) brengt onder minimale druk het water in het kristallen ei in werveling. Elke 7 minuten volgt een wisseling van de stroomrichting, met als gevolg de draairichting van de wervel.

In dit proces wordt het water opnieuw gevitaliseerd (met etherkrachten doordrongen). Door het opslagvat is er continue in totaal ongeveer 10 liter gevitaliseerd water beschikbaar.

Water heeft vele ongewone en bijzondere eigenschappen, die niet uit de chemische structuur zijn te verklaren. Water maakt het leven zichtbaar, het is niet voor niets dat ons lichaam voor het grootste gedeelte uit water bestaat, onze hersenen zelfs voor rond de 80%. Water is tevens het medium, waardoor de vormkrachten van het etherlichaam (levenskrachtenlichaam) zich in alle levensprocessen op de aarde kunnen uiten.

Wanneer Antoine de Saint-Exupéry zegt: "Water, je hebt geen smaak, noch kleur, noch geur. Men kan je niet beschrijven. Men proeft je zonder je te kennen. Het is niet zo dat men je voor het leven nodig heeft: je bent het leven zelf!" Dan beschrijft hij precies deze eigenschappen van het wezen water.

Het energierijkste water vinden we in de bergbeken, waar ontelbaar kleine werveltjes zich in chaos verstuiven. De innerlijke structuur van het water wordt vernieuwd en hoog energetisch doorvormd.
Door nabootsing van dit natuurproces zijn de waterbelevingsapparaten van Imton ontwikkeld en schenken zo nieuwe levenskracht.

Velerlei mogelijkheden, helemaal af te stemmen op uw behoefte! Info en prijs op afspraak.