winkelmandje 
menu

San Floriano cosmetica 

Productinformatie  

Met veel plezier mogen wij U laten kennismaken met onze nieuwe zuivere producten. San Floriano combineert natuurlijke zuiverheid en puur handwerk tot unieke verzorgingsproducten.

De tubezepen
op basis van Demeter olijfolie en Demeter cacaoboter. Voor de parfumering zijn oude recepturen met demeter oliën opnieuw geformuleerd en is een heel bijzondere verzorgingsbeleving gecreëerd.

De massagekaarsen
verbinden een weldadige beleving met pure warmte. De door de kaarsvlam verwarmde massageoliewas houdt de warmte na de massage nog geruime tijd vast en zorgt zo voor langdurige ontspanning.

San Floriano tubezeep

Schatten uit de natuur en traditionele parfumeriekunst versmelten tot pure zuiverheid. Oliën en geuren uit biologisch-dynamische teelt vormen de basis voor de natuurlijke zuiverheid van dit verzorgingsproduct.

De historische geurcomposities geven aan iedere San Floriano tubezeep zijn individuele karakter en unieke charme. San Floriano tubezeep is een verzorgingsbeleving in pure zuiverheid.

 • Tubezeep no. 15 – Chypre vert … fris, sterk en zelfbewust. Muskadelsalie en pomerans ontmoeten munt en lavendel. Een krachtig karakter.
 • Tubezeep no. 17 – Brown Windsor … markant en soeverein, de gentleman. Kruidnagel, tijm en de aura van kalmte en beheersing op ieder moment.
 • Tubezeep no. 18 – Buckingham Flowers … mondain en elegant, de lady. Een boeket van edele bloemen en houtgeuren. Een royale belevenis van Engelse traditie.
 • Tubezeep no. 14 – Eau de cologne supérieure 1889 … de lichtheid van het bestaan. Corsicaanse rozemarijn en pomeransbloesem vormen de basis van deze Eau de cologne. Een lentemorgen.

San Floriano massagekaars – ontspanning door warmte

Geniet van weldadige warmte en schenk uw lichaam natuurlijke verzorging. Bij gebruik het volgende in acht nemen:

Demeter-olijfolie en natuurlijke etherische oliën zorgen voor een fluweelachtige massagebeleving. Demeter-bijenwas hult het lichaam in zachte warmte.

 • Massagekaars no.24 – Lavendel ... Lavendel doorwarmt het lichaam en schenkt weldadige ontspanning.
 • Massagekaars no. 25 – Pepermunt-Citroen ... Pepermunt- en citroenolie ontspannen en verfrissen na inspanning en sport.
 • Massagekaars no. 27 – Calendula ... Calendula verzorgt de gevoelige en droge huid. Ook geschikt voor de verzorgende massage van baby’s en kleine kinderen.
 • Massagekaars no. 28 – Sinaasappel-gember ... Sinaasappel- en gemberolie verwarmen de musculatuur en ontspannen gespannen spieren.

Gebruiksaanwijzing

 1. Steek de lont van de massagekaars aan en laat de vlam maximaal 4 minuten branden. De massageoliewas wordt vloeibaar.
 2. Is de gewenste hoeveelheid massageoliewas vloeibaar geworden, doof dan de vlam (met een lucifer) door de lont kort in de massageoliewas te dopen. Dit voorkomt dat de kaars gaat walmen.
 3. Giet de massageoliewas eerst in uw handpalm en breng de was vervolgens op het gewenste lichaamsdeel aan.

Giet de vloeibare massageoliewas nooit direct op het lichaam!