winkelmandje 
menu

Workshop oliedispersiebad op locatie 

Het bieden van complementaire zorg is dankbaar werk. Een waardevolle en eenvoudig toe te passen vorm van complementaire zorg is het oliedispersiebad.

Het Junge-oliedispersieapparaat is gebaseerd op een uniek concept dat de volledige vermenging van water en zuivere olie mogelijk maakt. Het baden krijgt zo een heel andere dimensie. De optimale werking van de olie zorgt, samen met de geur en de warmtereactie, voor een zeer speciale belevenis.

O.a. in de ouderenzorg en de palliatieve zorg is deze vorm van baden een welkome aanvulling.

Oliën, ontstaan door intense inwerking van zonnewarmte en zonlicht, hebben een directe samenhang met ons eigen warmteorganisme. Dit warmteorganisme wordt ondersteund door fijn versproeide olie via het bad aan te bieden.

Al meer dan 65 jaar wordt deze vorm van baden toegepast, met name in Duitsland. Daar is ook veel ervaring opgedaan in zorginstellingen. Wij werken nu ruim 20 jaar met de oliedispersie-baden. Onze ervaringen met het oliedispersiebad zijn bijzonder positief.

O.i. verdient het oliedispersiebadconcept een grotere bekendheid en daar werken wij met veel enthousiasme aan.

Wij bieden u de mogelijkheid tot het verzorgen van een workshop op locatie. Mocht uw interesse gewekt zijn, dan kunt u met ons kontact opnemen. Aanvullende informatie zenden wij op aanvraag gaarne toe.